KATARINA LEVANIĆ

FIZIOTERAPEUT

O mENI

Kejt Studio

“Daj drugu šansu. I treću. Četvrtu. Petu. I stotu ako treba. SEBI.”

Fizioterapeut sam i masažom se aktivno bavim posljednjih 10 godina. Od samih početaka do danas moja masaža se puno formirala, postala je kompleksna, i u njoj koristim različite vrste masaža i tehnike opuštanja. Kad jednom počnete masirati onda nema kraja, masaža se cijeli život uči, pa tako i ja istražujem, učim, tragam, usvajam nove tehnike i sve zajedno tada kompletiram u neku masažu koja se zove – MOJA!

Zašto moja? Dođite i uvjerite se. Osobno sam veliki zagovornik masaže i jednom tjedno odlazim na svoju zasluženu dozu opuštanja. Primjetila sam kako masaža nekako gubi na vrijednosti, kao da mnogi nemaju volju odraditi to kako treba. Da se razumijemo, masaža je vrlo teška vještina, uz veliki napor za ruke, treba imati i veliku ljubav prema ovako teškom poslu.Kod osobnih odlazaka na masažu mnogo puta shvatila sam kako NE želim da moja masaža izgleda. I onda se tako uvijek trudim, iz srca; da pomognem, da olakšam, da uklonim bol, da opustim duh i tijelo, i da kad odlazite budete ispunjeni, zadovoljni, lakši, sretniji, i bolji nego kad ste došli.

...

Ovdje ste na mjestu koje potiče zdrav, ili barem zdraviji način života. Uz masažu veliki sam zaljubljenik u prirodu, sport i fitness. Stoga budite slobodni potražiti savjete o prehrani, medicinskim vježbama, vježbama istezanja, jačanja itd.

Masaža je vrlo bitna terapija, no ukoliko imate kronične i dosadne bolove nemojte se oslanjati samo na masažu. Tijelo je stvoreno da se kreće i upravo zbog nedostatka kretanja javljaju se mnogi problemi s mišićno-koštanim sustavom.

"ZDRAVLJE NADMAŠUJE SVA VANJSKA DOBRA; TAKO ZNANTNO DA JE ZDRAV PROSJAK ZAISTA SRETNIJI OD BOGATOG KRALJA."